Wat?

Zet je klauwen in je idee!

In de 18.500 sportclubs in Vlaanderen loopt er heel wat talent rond, op en naast het veld. Jonge Leeuwen geeft gemotiveerde jongeren met een idee dat duwtje in de rug. Een unieke ervaring vol persoonlijke groei.

1 Drop je idee!
Speel je met een vernieuwend idee dat mensen aanzet tot sporten? Of wil je een trapje hoger gaan met jouw clubengagement? Een duurzaam plan ontwikkelen voor je federatie? Dan is Jonge Leeuwen iets voor jou!
2 Je federatie kiest
Raakt je idee geselecteerd door je sportfederatie? Dan krijg je de kans om jouw idee helemaal te ontplooien. Je start een project op en krijgt er een buddy uit de federatie bovenop. Hou je klaar!
3 Begeleiding door experts
Je staat er niet alleen voor! Om je project een maximale slaagkans te geven, geven we jou een duwtje in de rug. Als deelnemer van Jonge Leeuwen volg je inspiratiesessies en workshops met externe experten. Je krijgt ook de kans om niet-te-missen sportevenementen bij te wonen.
4 De jury beslist
Je project eindigt met een presentatie. Als jonge leeuw kom je met het resultaat voor een professionele jury te staan. Die jury is samengesteld uit verschillende beleidsvoerders binnen de sportsector én misschien wel een sportpersoonlijkheid.

Drop je idee!

Gewoon doen. Deelname is meer dan waardevol. En wie weet win je een mooie prijs.

DEELNEMEN